Zoek
Sluit dit zoekvak.
Ervaringsverhalen

SchuldZero
Wie zijn wij en
wat doen we

Kijk hoe jongeren van jouw leeftijd hun uitdagingen met geld te lijf gaan. Op Schuldzero.nl delen jongeren van 16 tot 26 hun echte verhalen over slim omgaan met geld en hoe ze uit de schulden zijn gekomen. Zoek je inspiratie, handige tips of gewoon het gevoel dat je niet alleen staat? Onze verhalen geven je herkenning en moed. Ontdek hoe anderen hun situatie hebben verbeterd en start jouw eigen pad naar een zorgelozer leven.

Charlotte, 22 jaar

“Na mijn 18e verjaardag raakte ik snel in schulden door te grote uitgaven via Klarna. Stress en slapeloze nachten volgden. Online vond ik steun en advies van leeftijdsgenoten, leerde budgetteren, sparen, en impulsieve aankopen vermijden, hierdoor kreeg ik mijn geldzaken weer beter op orde”

Bekijk de organisaties die jou kunnen helpen

Als student met een berg aan studieleningen wist ik niet waar te beginnen. Gelukkig wees Schuldzero mij op een organisatie die gespecialiseerd is in studiefinanciering. Hun persoonlijke benadering en praktische budgettips hebben mijn financiële stress aanzienlijk verminderd. Nu voel ik me veel zekerder over mijn financiële toekomst.

Online shoppen was mijn valkuil; elke sale leek onweerstaanbaar. Dankzij Schuldzero vond ik een programma dat zich richt op uitgavenbeheersing. Met hun hulp heb ik mijn koopgedrag omgezet in een gezond uitgavenpatroon. Nu weet ik hoe ik kritisch en bewust keuzes kan maken bij elke aankoop.

Als freelancer vond ik het moeilijk om mijn financiën op orde te houden. Via Schuldzero ontmoette ik een adviseur die gespecialiseerd is in financieel beheer voor zelfstandigen. Samen stelden we een realistisch en haalbaar financieel plan op, waardoor ik nu veel beter inzicht heb in mijn inkomsten en uitgaven

Schulden voelden als een persoonlijk falen en ik schaamde me enorm. Maar toen ik mijn verhaal deelde op Schuldzero, vond ik een ondersteuningsgroep die me leerde dat ik niet alleen was. Hun empathie en praktische hulp bij het opstellen van een afbetalingsplan gaven mij nieuwe hoop.

Wie kan mij helpen?

SchuldZero biedt je een compleet overzicht met (hulp)organisaties in den haag die voor jou klaar staan, wanneer je daar behoefte aan hebt

Na een reeks van onverwachte medische kosten, vond ik mezelf verstrikt in een schuldenweb. Schuldzero wees me de weg naar een organisatie die mij hielp met een afbetalingsplan. Hun begrip en advies waren een baken van licht in een voor mij erg donkere periode.

Door onverantwoord creditcardgebruik belandde ik diep in de schulden. Via Schuldzero kwam ik in contact met een financiële hulporganisatie. Hun geduldige begeleiding en slimme afbetalingsstrategieën hielpen me niet alleen mijn schulden af te lossen, maar leerden me ook verantwoordelijk omgaan met geld.

Na het falen van mijn kleine onderneming, werd ik geconfronteerd met aanzienlijke schulden. Door de hulp van Schuldzero vond ik een financiële adviseur die gespecialiseerd is in schuldhulpverlening voor ondernemers. Met hun hulp heb ik een plan opgesteld om mijn schulden af te lossen en mijn financiën te herstructureren.

Gokschulden hadden bijna mijn leven geruïneerd. Dankzij de verwijzing van Schuldzero naar een gespecialiseerde organisatie, kreeg ik toegang tot hulpbronnen en ondersteuning die specifiek gericht waren op mijn situatie. Hun begeleiding en adviezen hebben mij geholpen om een nieuw, schuldenvrij leven op te bouwen.

Als jonge student worstelde ik met het beheren van mijn schulden. Via Schuldzero kreeg ik toegang tot financiële experts die me hielpen met budgetteren en sparen. Hun adviezen en steun hebben me geholpen om meer controle over mijn financiën te krijgen.

Mijn financiële problemen leken een eeuwig geheim te blijven, totdat ik Schuldzero vond. Zij verbonden me met een organisatie waar ik niet alleen financieel advies kreeg, maar ook empathie en begrip vond voor mijn situatie.