Zoek
Sluit dit zoekvak.

SchuldZero
JONGEREN TEAM

Ben je klaar om echt impact te maken en mee te werken aan een belangrijke maatschappelijke kwestie? Het SchuldZero Jongerenteam zoekt enthousiaste jongeren zoals jij! Dit is jouw kans om niet alleen je stad Den Haag te helpen, maar ook jezelf te ontwikkelen.

Als lid van ons team krijg je de kans om:

  • Professionals en de gemeente Den Haag te adviseren waardoor je direct invloed hebt op belangrijke beslissingen.
  • SchuldZero vertegenwoordigen op evenementen en in de media waarmee je waardevolle ervaring opdoet en bijdraagt aan bewustwording.
  • Bereik te vergroten via Instagram en TikTok wat je creatieve en digitale skills verbetert.
  • Mee te denken over jongerencommunicatie en acties zodat je jouw ideeën echt tot leven ziet komen.
  • Regelmatig samen te komen met het team wat niet alleen leerzaam is, maar ook supergezellig!

Je krijgt training van experts doet relevante werkervaring op, ontvangt een vrijwilligersvergoedingen breidt je professionele netwerk uit. Dit alles draagt bij aan een sterker CV en LinkedIn-profiel. Plus, je maakt nieuwe vrienden die net zo gemotiveerd zijn als jij!

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, woonachtig in Den Haag, en beschikbaar voor 2-4 uur per week? Dan zoeken we jou! Sluit je aan bij het SchuldZero Jongerenteam en maak het verschil.

Ontmoet het
SchuldZero
Jongerenteam

Een dynamische groep jonge voorvechters die zich inzetten voor een schuldvrije toekomst voor jongeren.

Woon je in Den Haag en ben je tussen de 16 en 27 jaar? Dan is dit jouw kans om een verschil te maken. Het team werkt aan het adviseren van professionals en de gemeente, vertegenwoordigt SchuldZero op evenementen en in de media, en richt zich op het uitbreiden van hun bereik via sociale media zoals Instagram en TikTok. Dit is niet zomaar vrijwilligerswerk; het is een kans om praktische vaardigheden te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden, en natuurlijk om nieuwe vrienden te maken die dezelfde passie delen voor een betere financiële toekomst voor jongeren.

Het SchuldZero Jongerenteam is meer dan een groep vrijwilligers; het is een beweging. Jonge mensen uit Den Haag komen hier samen om de financiële toekomst van hun leeftijdsgenoten te verbeteren.

Door zich te richten op de unieke uitdagingen waar jongeren mee kampen, zoals schulden en financiële stress, biedt het team waardevolle inzichten en adviezen aan de gemeente en professionals. Hun werk is cruciaal in het vormgeven van beleid en diensten die echt resoneren met de jongere generatie.

Bij SchuldZero gaat het niet alleen om het geven van advies, maar ook om vertegenwoordiging. Teamleden nemen actief deel aan evenementen en werken samen met de media om bewustwording te creëren over schuldenproblematiek onder jongeren. Dit biedt teamleden een unieke kans om ervaring op te doen in openbaar spreken, netwerken en samenwerken met diverse stakeholders. Hun aanwezigheid en bijdrage versterken de zichtbaarheid en impact van SchuldZero.

In deze digitale tijdperk speelt sociale media een sleutelrol in het bereiken van jongeren. Het SchuldZero Jongerenteam benut platforms als Instagram en TikTok om hun boodschap effectief over te brengen. Dit is niet alleen een manier om een breder publiek te bereiken, maar ook om creatieve en digitale vaardigheden te ontwikkelen. Teamleden leren hoe ze boeiende content kunnen creëren en delen, waarmee ze de aandacht van hun leeftijdsgenoten kunnen trekken en vasthouden.

Naast het harde werk en de serieuze onderwerpen, is er ook ruimte voor persoonlijke groei en plezier. Door wekelijkse meetings en samenwerkingen bouwt het team een hechte gemeenschap. Leden ontvangen training en begeleiding van experts, wat hen helpt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. De ervaringen die men opdoet bij het SchuldZero Jongerenteam zijn niet alleen waardevol voor het CV of LinkedIn-profiel, maar bieden ook de kans om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een ondersteunende en bevlogen groep jongeren.

Interesse Jongerenteam

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heb je nog vragen over het Jongerenteam stuur een mail naar jongerenteam@schuldzero.nl of stuur een DM via Instagram (/schuldzero).