Kinder- en Jongerenrechtswinkel

Ben je tussen de 0 en 25 jaar, dan kun je bij de Kinder en Jongerenrechtswinkel terecht met al jouw vragen over rechten. Zij kunnen je helpen met je juridische vraag of probleem tijdens het juridisch jongerenspreekuur. Zij luisteren graag naar je verhaal en helpen je op te komen voor je rechten. De Kinder- en […]

Humentum

Stichting Humentum helpt mensen en ondernemers met hun financiële hulpvragen. Dit doen ze dicht bij de taal en cultuur van de persoon, samen met ervaren en opgeleide budgetcoaches.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Den Haag richt zicht op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Door verstrekken van computers, fietsen, sportkleding, muziekinstrumenten wordt ervoor gezorgd dat deze kinderen kunnen meedoen op school of in het verenigingsleven.

Jongerenpunt070

Jongerenpunt070 geeft alle informatie over leren en werken. En helpt bij het oplossen van problemen zoals schulden. Soms is het fijn om met iemand over de toekomst te praten. Bij Jongerenpunt070 zijn er vaste contactpersonen waarmee alles bespreekbaar is. Zij luisteren en geven advies voor de eerste stappen naar een ideale toekomst. Gratis en vertrouwelijk. […]

Trainingen Financieel gezond

Gemeente Den Haag biedt gratis trainingen en workshops aan over geld. Voor jongeren is dat de training ‘Ik en geld’ van 5 bijeenkomsten. Je kunt je via een mailtje aanmelden. Ze nemen dan contact met je op over de mogelijke data. Op de website vindt je meer informatie over de inhoud van de training.

Loket voor Jonge Moeders

Als je een kindje krijgt, moet je veel regelen. De meeste dingen zijn compleet nieuw voor je. Daarom kun je hulp krijgen. Heb je vragen over bijvoorbeeld geldzaken, woonruimte of kinderopvang, dan kun je terecht bij het loket voor jonge moeders (en vaders). Het JIP heeft een gratis spreekuur voor jonge ouders waarin je geholpen […]

Jongeren Informatie Punt

JIP geeft gratis informatie, advies en hulp aan jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Alles is uiteraard vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. Ze hebben maar één doel: jou verder helpen!

GGD Haaglanden

De GGD en samenwerkingspartners bewaken, beschermen en bevorderen de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden.