Search
Close this search box.

Get a Grip – Humanitas

Heb jij ook wel eens stress om je financiën, een tijdelijke betalingsachterstand of geldproblemen? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken wat betreft je geldzaken? En ben je tussen de 16 en 27 jaar? 

Dan staan de vrijwilligers van Humanitas Get a Grip voor je klaar om je hierbij te helpen. Ze leren je hoe je goed met je geld om kan gaan en helpen je achterstallige betalingen weg te werken. Daarnaast helpen ze overzichtelijk te maken wat er iedere maand in en uit gaat.

Ook helpen ze je overzicht te krijgen over je administratie zoals het ordenen van je overeenkomsten en contracten met instanties of bedrijven. Samen zoeken jullie naar een oplossing als je geldzaken uit de hand dreigen te lopen. Een vrijwilliger helpt je online of komt bij je thuis. Het doel van de hulp is ervoor te zorgen dat jij je geldzaken weer helemaal op orde krijgt en er zelf mee verder kunt. 

Get a Grip heeft jonge vrijwilligers die zich makkelijk in jouw wereld kunnen inleven en wat oudere vrijwilligers die veel ervaring hebben met het op orde krijgen van een administratie.

Meld je direct aan voor hulp via het contactformulier op de website of via Whatsapp: 06-20 39 08 89

Inloopspreekuur

Ze hebben ook een dagelijks spreekuur waar ze jou kunnen helpen met vragen over je geldzaken, je administratie of je papieren. Kom langs op hun kantoor:

Waar/ wanneer

Leyweg 831
naast stadsdeelkantoor Escamp
2545 HA Den Haag

maandag t/m vrijdag 14.00 – 16.30 uur

Whatsapp

Heb je vragen over geldzaken die je liever via de WhatsApp app stelt, dat kan ook. Dit kan live tijdens de onderstaande tijden, maar je kan natuurlijk ook 24 uur per dag een bericht sturen. Deze wordt dan tijdens onderstaande tijden bekeken.

Wanneer
maandag t/m vrijdag 14.00 – 16.30

Tijdens officiële feestdagen is er geen live WhatsApp spreekuur. 

Hoe
Via WhatsApp 06-20 39 08 89

Of scan de onderstaande QR code met je telefoon:

Ervaring van een jongere

Filters:
Geld & werk/ wonen/ iets anders
18 jaar en ouder, Jonger dan 18 jaar
Kantoor, Thuis of ergens anders, Digitaal
Studiefinanciering, Uitkering, Bijbaan, Geen inkomsten
Nederlands, Engels, Anders