Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongeren Perspectief Fonds

Het Jongeren Perspectief Fonds (JPF) is een manier om jouw schulden op te lossen. Ook werk je aan plan voor een betere toekomst. Dit noemen we de JPF-aanpak. Bij onze aanpak staat jouw toekomst centraal.

Bij de JPF-aanpak krijg je twee jaar begeleiding van een trajectbegeleider. Samen met jouw trajectbegeleider stel je een plan op voor de toekomst. Een schuldhulpverlener maakt een plan om jouw schulden op te lossen. Deze maakt afspraken met de bedrijven waar jij een schuld hebt, om jouw schulden af te kopen. De gemeente koopt jouw schulden af met een saneringskrediet. Zo blijft er nog maar één schuld over. Met de trajectbegeleider maak je afspraken over de terugbetaling. Dat kan door iets terug te doen. Bijvoorbeeld door naar school te gaan of door een maatschappelijke stage te doen. Ook ga je samen met je trajectbegeleider aan de slag met andere problemen en jouw doelen die niks met geld te maken hebben.

VOOR WIE IS HET JONGEREN PERSPECTIEF FONDS?

Ben je tussen de 18 en 27 jaar oud? Heb je schulden? Wil je werken aan een oplossing voor je schulden? En wil je werken aan een nieuwe start? Dan is het JPF geschikt voor jou.

AANMELDEN?

Stuur een e-mail naar aanmeldingenjpf@denhaag.nl. Zet in de mail je naam en telefoonnummer.

Of:

  • Bel de Klantenservice SZW van de gemeente Den Haag, via telefoonnummer (070) 353 75 00. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Of loop binnen bij een Jongerenpunt070. Dat kan van 9.00 tot 17.00 uur op de volgende locaties: Leyweg 631, Den Haag of Vaillantlaan 104B, Den Haag.
Filters:
Geld
18 jaar en ouder
Kantoor
Studiefinanciering, Uitkering, Bijbaan, Geen inkomsten
Nederlands