Zoek
Sluit dit zoekvak.
Professionals

SchuldZero
voor
Professionals

Veel jongeren kampen met geldzorgen. De stress is soms zo hoog dat zij er mentale en fysieke klachten van krijgen. SchuldZero helpt hen met advies en met het vinden van de juiste weg.

Samen zorgen we ervoor dat veel meer jongeren goed leren omgaan met geld. Zo hopen we heel Den Haag SchuldZero te krijgen.

Zero schulden. zero stress.

SchuldZero: Wegwijzer in je financiën

Financieel onderwijs

SchuldZero brengt organisaties samen in en om scholen en zorgt dat zij hun educatieve aanbod op elkaar afstemmen. Met als doel alle jongeren te leren hoe zij verstandig omgaan met hun geld.

Jongerenteam

Een team van tien tot vijftien jongeren wordt getraind en begeleid om (gevraagd en ongevraagd) advies te geven aan professionals en organisaties. Met als doel een jongerenproof preventieve en curatieve aanpak van schulden en geldstress.

Heldere taal

SchuldZero spreekt jongeren online aan en is dé plek waar zij vragen, antwoorden en ondersteuning vinden. Met als doel minder jongeren met geldstress en schulden.

SchuldZero is powered by Haagse jongeren, Stichting JESS, Stichting Centrum 16-22

SchuldZero STEMPEL

Het jongerenteam is in gesprek met aanbieders in Den Haag die te maken hebben met jongeren met schulden. Ze geven hen gevraagd en ongevraagd advies over hun dienstverlening en communicatiemiddelen. 

De ambitie is een eigen stempel te ontwikkelen waar heldere voorwaarden aan zijn gekoppeld waar de kwaliteitscheck aan zou moeten voldoen. Mede vanuit het jongerenperspectief. 

Iets voor uw organisatie? Meld u dan aan voor het stempel.

Aanmeldformulier stempel

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen van SchuldZero? Meld u dan aan