Zoek
Sluit dit zoekvak.
Stress
Medium

Goede raad zou handig zijn; ik wil mijn geldzaken slimmer aanpakken

‘Nooit geweten dat je gewoon contact op kan nemen met je schuldeiser om te onderhandelen over je aflossingsbedrag.’

Soms voel je de druk van geldzorgen iets zwaarder. Je hebt misschien vragen over hoe je schulden kunt voorkomen of hoe je het beste met geld om kunt gaan. SchuldZero staat klaar met praktische tips en wijst je de weg naar de juiste organisaties die je kunnen helpen met je specifieke geldvragen. Samen kijken we naar mogelijkheden om je geldzorgen aan te pakken en je financiële situatie te verbeteren.

Wil je zelf aan de slag met je schulden? Kies voor:

Kijk eens op zelfjeschuldenregelen voor een aanpak

Meld je aan voor een Maatjesproject. Een schuldhulpmaatje helpt je met het op orde brengen van je administratie of met het bereiken van je doel op het gebied van geld. 

Moneyfit van Schuldhulpmaatje Den Haag

Wie kan mij helpen?

Het JIP is dé plek voor jongeren in Den Haag, Delft en Zoetermeer die vragen of problemen hebben. Gratis, vertrouwelijk en anoniem kun je bij het JIP terecht voor advies en lichte ondersteuning over allerlei onderwerpen.

Bij Schuldhulpmaatje staan we voor je klaar om je te helpen met jouw financiële uitdagingen. Onze vrijwilligers bieden persoonlijke ondersteuning, zodat je weer grip krijgt op je geldzaken. Samen werken we aan een oplossing voor je schulden en bouwen aan een stabiele financiële toekomst.

Zit je in de knoop met je geldzaken of worstel je met schulden? Bij Jongerenpunt070 helpen we je weer op weg naar een gezonde schuldenvrije toekomst. Met persoonlijk advies, workshops over budgetteren en schuldpreventie zetten we samen de stappen naar een schuldenvrij leven. Jouw financiële welzijn is onze prioriteit!